Feliratkozás hírlevélre
 

ÚJDONSÁG
 

 

Müller Péter
A várakozás művészete / Gondviselés
A szerző előadásában
2990 Ft helyett 2542 Ft

A csodát nem kívülről küldik, hanem belülről megidézzük. Ez a hangoskönyv sorsunkról szól. Elképzellek, ahogy kérdezel és továbbszövöd a gondolataimat. A várakozás művészetéről beszélgetünk, jövőnk sejtelmeiről, a Gondviselésről, és főleg arról, hogy életünknek nem passzív résztvevői, hanem aktív teremtői vagyunk. Igyekeztem erről a nagy kérdésről élvezetesen beszélni. Remélem, sikerült… Müller Péter

részlet - hallgass bele


 Ajánljuk még 


Weöres Sándor
A teljesség felé
Rátóti Zoltán előadásában
2990 Ft helyett 2542 Ft

"Hamvas Bélának, mesteremnek köszönöm, hogy megírhattam ezt a könyvet: ő teremtett bennem harmóniát. E könyv arra szolgál, hogy a lélek harmóniáját megismerhesd, és ha rád tartozik, te is birtokba vehesd. Az itt-következők nem újak, nem is régiek: megfogalmazásuk egy kor jegyeit viseli, de lényegük nem-keletkezett és nem-múló. Aki a forrásvidéken jár, mindig ugyanez virágokból szedi csokrát."

részlet - hallgass bele

Karinthy Frigyes
Tanár úr kérem és más írások (MP3)
Rudolf Péter előadásában
2990 Ft helyett 2542 Ft

A Karinthy-spektrum minden színe egyetlen világról ad hírt, az eltévedt és hazatapogatózó ember világáról. Elfelejtett valamit, miközben állandóan beszámolt valamiről, felejtett valamit, amit még okvetlenül el akar mondani. Így mondja, "Nem mondhatom el senkinek. Elmondom hát mindenkinek." (Márai Sándor)

részlet - hallgass bele


Waldemar Bonsels
Maja, a méhecske
Pogány Judit előadásában
1990 Ft helyett 995 Ft

A kíváncsi Maja már élete első repülésén elkóborol társaitól. Egyedül kénytelen megismerkedni a nagyvilággal, megtapasztalni, hogy nem csak barátok, de ellenségek is élnek benne. Miközben a kis méhecskéért izgulunk, megérthetjük, milyennek látszik a természet egy hozzá hasonló apróság szemszögéből. A Maja, a méhecske igazi családi élmény. Egy mese, melynek bölcsessége a felnőttek számára is tanulságos.

részlet - hallgass bele


 


Ezt főztük ki - Kedvenceink kedvencei


Borscs - orosz céklaleves

Öntsünk a húsra 1liter hideg vizet úgy, hogy elfedje, sózzuk meg, adjuk hozzá a babérlevelet, borsot, fokhagymát. Szépen lassan forraljuk fel, majd szedjük le a keletkezett habot...

 

A hírlevélben feltüntetett áraink az alábbi weboldalakon érvényesek:

www.hangoskonyvklub.hu |  | | www.kossuth.hu

Kövess minket a Facebook-on: