Novemberi újdonságok

 

A Sejk felesége vagyok


A lengyel Isabelle üzleti ügyben érkezik Dubajba. Megismerkedik egy dúsgazdag sejkkel, és bár családja és munkatársai óvják a házasságtól, ő mégis feleségül megy a szeretett férfihoz. Kapcsolatuk és közös életük mesébe illően indul, ám Isabelle hamar megtapasztalja, hogy egy aranykalitka foglya lett…

 


 

Bruce Springsteen - Amerikában születtem


Ebben a meglepően eredeti memoárban bepillanthatunk a rock fénykorának kulisszái mögé is, ugyanakkor a rocksztár őszintén mesél a mániás depresszióval való küzdelméről is. Közel kerülhetünk egy érzékeny, nyughatatlan, helykereső művészhez, aki az önfeltárás folyamata közben igyekszik megérteni önmagát, Amerikát, a világmindenséget.

E-könyvben is!


 

Több mint egy klub

A Barça világszerte híres, legendás játékosairól és nagyszerű játékfilozófiájáról. A klub aktualizált, hivatalos könyve bemutatja a futballtörténelem egyik legnépszerűbb csapatának évszázados örökségét, történetét és diadalmenetét.

 

 

 

Út az újjászületésig

 

Nincsenek határok, nincs kifogás, nincs lehetetlen. Ez a mottó vezérli Harnos Kristófot, aki úgy lett többszörös testépítő világ- és Európa-bajnok, hogy előtte egy autóbaleset miatt kerekesszékbe kényszerült. Története minden bajba jutott embernek okulásul szolgál.


Mi történik a festményen?


Milyen különbség van az élet eleven lüktetése, illetve egy festmény elevensége között? Gerevich József „művészetpszichológiai szöveggyűjteménye” az élet és a művészet közötti kényes átmenetet vizsgálja: melyikből hogyan következtethetünk a másikra?


 

 

Utazás a magyar nemesség otthonaiban

 

Ez a sajátos műfajú, különleges kötet valójában egy szórakoztató művelődéstörténeti útikönyv. Mesél a hely történetéről, emellett praktikus információkat is megoszt az olvasókkal. A kötet az anyaországi és felvidéki kastélyokat mutatja be, és a leghíresebb nemesi családokon keresztül tekinti át az épületek történetét.

 

 

Feliratkozás hírlevélre