Huszonegyedik századi férfilét

David Szalay Minden, ami férfi című regénye metszően pontos ábrázolása a huszonegyedik századi férfilétnek. A könyv kilenc történetének főszereplői olyan férfiak, akik életük különböző stádiumaiban, az otthonuktól távol próbálják megérteni, hogy mit jelent a jelenben élni. Frissítő, izgalmas és letehetetlen történetek – akár egy prágai külvárosban, egy belga autópálya mellett vagy éppen egy lepukkant ciprusi hotelben játszódnak.

Könyvbemutató és dedikálás a Könyvfesztiválon!
E-könyvben is kapható; csak ma 25% kedvezménnyel!
Részletek


KOZMIKUS KOMPLIKÁCIÓK
Neil deGrasse Tyson írásaiból


Ebből a könyvből megtudhatjuk, hogy Hollywood hogyan próbálja minél élethűbb módon visszaadni az éjszakai égbolt látványát, de arról is szó esik, mit tapasztalnánk egy fekete lyuk belsejében. Tyson Amerika legnépszerűbb asztrofizikusaként tanári módon önti közérthető formába az asztrofizika bonyolult témáit, közben pedig óhatatlanul is átadja olvasóinak a világegyetem iránt érzett rajongását.
 

 


Egy krimi a magyar közéletből 


Az áldozat egy női kórus tagja, aki a legjobbak egyike, mégis kilóg a sorból. Az ügyében nyomozó fiatal tiszt ugyancsak a legjobbak egyike, ám szintén titkolózni kénytelen. A gyilkos pedig… A lehetséges gyilkos éppúgy lehet egy férj, egy politikus, mint egy kórustag vagy alkalmi betörő – a bűnügyi történetben a mai magyar közélet jónéhány tipikus figurájával találkozhatunk.

Dedikálás a Könyvfesztiválon!
 
 


Könyvbemutató és dedikálás a Könyvfesztiválon!


A dán életérzés, amely boldoggá tesz 

Ezzel a gyönyörű és inspiráló könyvvel lépésről lépésre sajátíthatjuk el a hygge titkát: megtudhatjuk, milyen szerepet játszanak ebben a fények, a jó ételek, a társas kapcsolatok, a karácsony vagy éppen az öltözködés. A rengeteg érdekes információ és összefüggés mellett a gazdagon illusztrált kötet segítségével bárki könnyedén belecsempészheti a hygge elemeit a mindennapjaiba.

 
A Kossuth Kiadói Csoport programjai a Könyvfesztiválon

Feliratkozás hírlevélre