Vicces könyv borzalmas dolgokról


Egy elképesztően vicces és kacagtató könyv a bénító depresszióról és a szorongásról? Ez aztán szörnyen rossz ötletnek tűnik. De Jenny Lawson épp ezekben a borzalmasan rossz ötletekben a legjobb. Története arról szó, hogy el kell fogadnunk mindazt, ami megkülönböztet minket a többi embertől – a szépet és a csúnyát –, majd felhasználni arra, hogy lenyűgözően és felháborítóan boldogok legyünk.

E-könyvben is!

 

Totál ki vagy bukva a kölyködtől?


Oké, ha más újság nincs, ez tök rendben van, főleg akkor, ha odafigyelsz a megannyi nevelési szakértőre, akik nagy élvezettel hányják a szemedre, hogy mi mindent csinálsz rosszul. Pedig több millió mama és papa szerint semmi szükséged szakértőkre. Csak nyugodj le, b*szki!

E-könyvben is!


 

A siker új definíciója

A görög származású Arianna Huffington amerikai médiamogul, az egyik legsikeresebb nő a világon. Ám miután éveken át túlhajszolta magát, összeomlott. Ráébredt, hogy a megszokott értelemben vett siker ilyen kritikus fizikai állapothoz vezethet. Ha az emberek képtelenek kikapcsolni a telefonjukat, és szoronganak, ha valahol nincs internethozzáférés, az nem normális állapot.

E-könyvben is!

Fejtsd meg a problémád!

Whoopi - aki az elmúlt nyolc évben egy női kérdésekkel foglalkozó televíziós talkshow házigazdája volt - néha nagyon nem értette, amit a nők a párkapcsolati problémáikról meséltek. És ha neki nem világos, amit a nők a saját vágyaikról mondanak, akkor ott valami probléma lehet. Úgyhogy végül hosszasan elgondolkodott ezeken a dolgokon, és megpróbálta megfejteni, hogy mitől is olyan rejtélyes ez az egész párkapcsolati téma.

E-könyvben is!Túlélőkönyv életed egyik legnehezebb időszakához


A házasságok jelentős része válással végződik. Mindannyian ismerünk történeteket évekig háborúzó szülőkről, láthatás megtagadásáról, tartásdíj fizetésének elmulasztásáról stb., de gyermeküket a válás után egyetértésben nevelő párokról is. A szerző azzal a céllal írta meg a könyvét, hogy segítséget nyújtson ez utóbbi megvalósulásához.

E-könyvben is!

 

Hagyjuk őket felnőni!

 

Sok apró, valóban az életből ellesett, kipróbált módszert kaphatunk arra, hogyan kerüljük ki a „helikopter szülők” csapdáját, vagy ha már beleestünk, milyen tudatos lépésekkel vonuljunk vissza gyermekeink életéből, hogy valódi felnőtté válásuk megtörténhessen.

E-könyvben is!Feliratkozás hírlevélre