Friss, izgalmas és sorsfordító történetek – NEM CSAK HÖLGYEKNEK!

BARÁTSÁG VAGY SZERELEM?

Victoria Bennett, a fiatal és tehetséges szobrászművész tizenöt év után tér vissza szülővárosába, San Franciscóba, ahol egy fontos művészeti ösztöndíjra készül. A zsűri egyik tagja azonban szemet vet rá, így nemcsak ő, de a karrierje is veszélybe kerül. Vicki legjobb barátja, a híres és rendkívül jóképű baseballjátékos, Ryan Sullivan siet a segítségére, aki még abba is belemegy, hogy eljátsszák, egy párt alkotnak. Ám amikor színlelt csókjaik és simogatásaik egy rendkívül érzéki, mámoros éjszakába torkollnak, mindketten aggódni kezdenek, hogy örökre elrontották másfél évtizede tartó barátságukat…

 

A VISSZATÉRÉS 


Mióta Ben Sterling átvette Daringham Hall irányítását, mindenki csak megnehezíti az életét. Nap mint nap újabb bosszúsággal és rosszmájú pletykákkal kell megküzdenie. Egyedül abból a szerelemből merít erőt, amelyet a csinos állatorvos, Kate Huckley iránt érez. Amikor azonban egy minden korábbinál gonoszabb híresztelés kap szárnyra, és még Kate is azt veti a szemére, hogy hazudott neki, Ben radikális lépésre határozza el magát.

A Daringham Hall-trilógia lebilincselő befejező része.
 

 

Fordulatos thriller
AZ EMBERI LÉLEK LEGMÉLYÉRŐL
 

Egyik este ismeretlen nő állít be Simon Waterhouse nyomozó otthonába. Azt állítja, hogy ő Proust felügyelő lánya, és az apja bizonyítékot hamisított, minek következtében egy ártatlan embert vádolnak azzal, hogy meggyilkolta magatehetetlen, szélütött feleségét. Története összekapcsolódik a sikeres üzletasszony, Gaby Struthers történetével, aki szerint régi szerelmét, Timet ártatlanul fogják elítélni felesége meggyilkolásáért…
A pénz vagy az engesztelhetetlen gyűlölet az indíték? A bonyolult rejtély megoldása Simon Waterhouse-ra,  Sophie Hannah csavaros eszű nyomozójára és csapatára vár.

 
 

Ami a régi Európából megmaradt

„Hallgatni akartam. De aztán megszólított az idő, és megtudtam, hogy nem lehet hallgatni. Szeretném elmondani, mi történt a polgári műveltséggel a tíz évben, amelynek kezdetét az osztrák függetlenség megszűntének, az Anschluss-nak napja jelenti. Azon a napon omlott össze sok minden, ami a régi Európából megmaradt. Ebben a tíz évben megszűnt egy életforma és egy műveltség...”
Hangoskönyv Rátóti Zoltán előadásában 

 
 

KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK 

Határozottan NEM romantikus

Amikor Digby először becsönget, Zoe Webster nincs különösebben elragadtatva. Digby goromba, okos, és nem tűr ellentmondást. Mire Zoe észbe kap, máris nyakig ül abban a vicces és veszélyes eseményfolyamban, amely egy gimnazista lány elrablása ügyében folytatott nyomozáshoz vezet. Ennek az emberrablásnak pedig talán köze lehet ahhoz, hogy nyolc évvel ezelőtt tragikus körülmények között eltűnt Digby húga is…

Stephanie Tromly első könyvét nem fogjuk egyhamar elfelejteni!
 


Garabonci Gréti vagyok, a BOSZORKÁNY!

Garabonci Gréti első ránézésre olyan, mint a többi nyolcéves kislány, ám van egy nagy titka:
TUD VARÁZSOLNI!
Bár a legszívesebben sokszor használná a képességét, főleg Rongál Rozalinda ellen, megtanulja élni az átlagos gyerekek életét.
Könnyen olvasható szöveg sok illusztrációval első olvasóknak.

  

BOLYGÓ BARÁT

Mimi mostanában sokszor hallja azt a szót mamától: „mindjárt”. Mióta megszületett Bori, a testvére, kevesebb idő jut rá. Milyen jó, hogy összebarátkozik az öreg tölgy lombjában lakó mókusfiúval, Barnival, és az oviba megérkezik a kedves Matthieu! És bár megesik, hogy a barátok olykor összevesznek, vagy el kell búcsúzniuk egymástól, mégis olyanok, mint a bolygók, amelyek mindig egymás körül keringenek.
 

 A Kossuth Kiadói Csoport programjait megtekintheti itt!


Feliratkozás hírlevélre