AZ EZERARCÚ SZÍNÉSZNŐ


Egy nő, egy korszak és egy hivatás portréja: az első, kutatásokon és dokumentumokon alapuló Meryl Streep-életrajz, amely feltárja a pálya kezdeteit, és bemutatja, hogy az 1970-es években fiatal nőként hogyan nőtt fel a szerelemhez, a feminizmushoz és saját páratlan tehetségéhez.

E-könyvben is!
ELSZABADUL A KÁOSZEgy iszlám szélsőséges osztag bejut a Vatikánba, ahol az egyházat kompromittáló dokumentumok, majd maga a pápa is eltűnik. Kétségbeesett versenyfutás kezdődik az idővel, az események pedig még inkább felgyorsulnak, amikor az internetre felkerül a terroristák videója: az egész világ láthatja az elrabolt pápát, és hallhatja a megdöbbentő bejelentést, hogy aznap éjfélkor élő közvetítésben kivégzik…

E-könyvben is!SZERELEM ÉS BOSSZÚ


Kate Huckley, a csinos, fiatal állatorvosnő nyugodt életet él Kelet-Anglia egyik csendes falujában, Salter’s Endben. Egyik nap azonban egy jóképű idegen bukkan fel a házánál, aki súlyos sérüléseket szenvedett. És itt kezdődnek a bonyodalmak…

E-könyvben is!HYGGE: A BOLDOGSÁG TITKA

 

Egyre többször halljuk, hogy Dánia a világ legboldogabb országa. Mi lehet a dánok titka, ami a legboldogabb nemzetté teszi őket? Meik Wiking, a koppenhágai Boldogságkutató Intézet igazgatója többéves munkája során arra jutott, hogy a válasz nem más, mint a hygge.

FEJTSD MEG AZ ÁLMAIDAT! 

 

Számos konkrét álom és ezek megfejtése található meg a könyvben Tar Ildikó húsz éves álomfejtő munkájának anyagából, továbbá egy betűrendes Szimbólumszótár segíti az olvasó önismeretének fejlesztését, saját álomfejtő praxisának kialakítását. Hiszen az a legfontosabb, hogy az álomgazdának magának mit is mond a saját álma, és hogy ő mit mond magának a saját álmáról és ez által a saját életéről.

E-könyvben is!A NYÁR ÍZEI

 

Ha nyár, akkor saláták, könnyű ételek, rengeteg vitamindús gyümölcs, piknikezés és grillezés… Ebben az évszakban csak kapkodjuk a fejünket a finomabbnál finomabb alapanyagok és abelőlük elkészíthető ételek sokszínűsége láttán.
 

Feliratkozás hírlevélre