Kérjük erősítsd meg regisztrációdat új jelszó kérésével! Szállítás Fizetés Kapcsolat GYIK
Bernáth József
Első szakácskönyvében Bernáth József kedvenc receptjein keresztül megmutatja, miként tudunk egy alapételből három különböző fogást elkészíteni úgy, hogy az megfeleljen a magyar ízlésnek (és kissé formálja is), miközben hatékonyan használjuk fel a rendelkezésre álló alapanyagokat és a konyhában eltöltött időt. Mindebben fázisfotókkal is segíti az olvasót, hogy a sikerélmény a lehető legteljesebb lehessen.
Bernáth József kreatív séfként London egyik vezető catering cégének a tagja. Pályafutását ugyancsak egy catering cégnél kezdte, melyet akkoriban Harmath Csaba, a magyar gasztronómiai élet egyik meghatározó alakja, a BBC GoodFood magazin állandó szerzője vezetett. Ő nyitotta fel József szemét arra, hogy a gasztronómia mennyire színes és sokrétű. "Ha valaki igazán széles látókörű és tanult séffé akar válni, muszáj néhány évet külföldön töltenie" – vallja. Tavaly a párizsi Museé d’Orsay éttermében három hónapon keresztül József menüjének a tolmácsolásában ismerkedhettek meg a látogatók a magyaros ízekkel.
szöveg