Borítókép: Boldogság
Tulajdonságok
  • 145 x 225 mm, keménytáblás
  • 284 oldal
  • ISBN 9786155677137

Előrendelés
Tervezett megjelenés: 2024. október 15.

Müller Péter Boldogság

Eredeti ár: 5 990 Ft
Bevezető ár: 4 193 Ft

Az első szó, amit Jézus kimond, amikor tanítani kezdi az embereket: a boldogság. Ez életünk főszava. Minden ember boldognak születik és mindennél mélyebb vágya, hogy boldog legyen – mégis mindenki boldogtalan manapság.
„Boldogság az, ami életem minden percéből hiányzik! – ezzel a mondattal indul el felfedezőútjára Müller Péter. – Keressük együtt az elveszett boldogságot – mondja olvasójának. – Én előre megyek, s igyekszem hangosan érezni és gondolkodni, hogy a sötétben ne veszítsük el egymás kezét.”  Könyvem különös szellemi kalandot kínál: az együtt gondolkodás és a közös rátalálások élményét.  A felfedezőút a hétköznapi örömöktől indul. Szó lesz az önfeledtségről, a mámorról, a beteljesülésről, az élet céljáról, a szenvedések értelméről, az újjászületésről…, s ahogy a „boldogság” szó tágul, s mélyebb értelmet kap: a Teremtés titkáról és Istenről is.

Ezt a könyvemet viszonylag fiatalon írtam. Azóta sokat szenvedtem, s közel jutottam életem végéhez is. De amit írtam, most is érvényes. Ha hallgatok magamra – ami a legnehezebb –, most is tudok még boldog lenni. A jó bornak is előnyére válik, ha az idő megérleli.
Müller Péter

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok