Kossuth Kiadó 2018
Tulajdonságok
- 235 x 190 mm
- 112 oldal
- ISBN 9789630990479
Sudi Pigott Dobd fel! Palacsinták a világ minden tájáról
A palacsintát mindenki szereti! Ki mondta, hogy egy palacsinta csak lekváros vagy kakaós lehet? A gasztronómia és a világ ízei iránt érdeklődő olvasók most számtalan új receptet ismerhetnek meg ebből a vidám, étvágygerjesztő és ismeretterjesztő könyvből. Sudi Pigott a sós és édes palacsinták lenyűgöző receptgyűjteményét állította össze, az ellenállhatatlan reggeliktől kezdve, az ínycsiklandó falatkákon és laktató főételeken át az elegáns desszertekig, kiegészítve néhány hasznos előkészítési és főzési tanáccsal. A könyvben szereplő palacsinták mind egyszerűen elkészíthetőek – legyen az habkönnyű amerikai palacsinta, klasszikus orosz blini, ropogós csicseriborsólisztből sütött olasz socca, egzotikus arab atayef, japán okonomiyaki vagy Srí Lanka-i hoppers – és garantáltan lenyűgözhetjük velük vendégeinket!