Borítókép: Rendkívüli Boszorkák Igen Titkos Társasága
Ventus Libro Kiadó 2024
Tulajdonságok
  • 130 x 205 mm, puhatáblás
  • 384 oldal
  • ISBN 9786156407184

Sangu Mandanna Rendkívüli Boszorkák Igen Titkos Társasága

Eredeti ár: 5 800 Ft
Online ár: 4 640 Ft

Mika Moon, a ritkaságszámba menő nagy-britanniai boszorkák egyike pontosan tudja, hogyan maradjon észrevétlen, és hogyan titkolja el varázserejét a világ elől. Árvaként nőtt fel, hozzászokott az egyedülléthez, és általában hajlandó követni a szabályokat, egy kivételével: közösségi oldalán videókat posztol magáról, amelyekben „úgy tesz”, mintha boszorkány lenne, mert biztos benne, hogy senki nem veszi komolyan.
Egy nap azonban váratlanul üzenetet kap, amelyben kérve kérik,
látogasson el a rejtélyes Seholsincs-lakba, és vállalja el három ifjú boszorkány nevelését. Noha ezzel minden szabályt áthág, Mika eleget tesz a kérésnek, és hamarosan a ház többi lakójának életébe is belebonyolódik. Ráadásul a Seholsincs-lak jóképű, ámde rendkívül mogorva könyvtárosa, Jamie bármit megtenne, hogy megvédje a gyermekeket, és nem nézi jó szemmel, hogy egy idegen nő csak úgy besétált az otthonukba.
Sötét fellegek gyülekeznek a Seholsincs-lak felett, és Mikának döntenie kell: kockára tesz-e mindent a frissen megtalált családjáért – hiszen egészen addig azt sem sejtette, hogy egyáltalán keresi őket.

„Gyönyörűen, szelíd humorral és nagy szívvel megírt regény; meleg, pihe-puha takaróba burkol, és örömmel, nevetéssel és elégedettséggel vesz körül.” (The Nerd Daily)

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok