Borítókép: Consider Me – Bízz bennem (NEM éldekorált kiadás)
Kossuth Kiadó
Tulajdonságok
  • 130 x 205 mm, puhatáblás
  • 640 oldal
  • ISBN 9789636363383

Előrendelés
Tervezett megjelenés: 2024. szeptember 30.

Becka Mack Consider Me – Bízz bennem (NEM éldekorált kiadás)

Eredeti ár: 6 800 Ft
Bevezető ár: 4 760 Ft

Nem éldekorált kiadás

GÓLOK ÉS CSÓKOK
 
A jóképű Carter Beckett az NHL ünnepelt játékosa, egyben ügyeletes szívtiprója – bajnok a jégen és a hálószobában egyaránt. No meg a legdögösebb férfi, akit életemben láttam. Mi a legrosszabb az egészben? Az, hogy ő nagyon is jól tudja ezt.
Ez az öntelt playboy ráadásul nem válogatja meg a szavait – még csak meg sem próbálja. Mindent ezüsttálcán kínált neki az élet, gyönyőrű nők végtelen sorát is beleértve, és úgy tűnik, engen szemelt ki következő prédájának. 
Igen, persze, dögös a srác, de közben egy két lábon járó emlékeztető az óvatosságra. Eszem ágában sincs bedőlni a… khm… vonzerejének.
Aztán elkezdem leengedni a falat magam körül, ő pedig olyan rejett darabkáit tárja fel előttem, melyeket eddig nem állt szándékomban megismerni. Keményen próbálkozik, de még nem győzött meg teljesen. 
Életében először Carter az, aki könyörög – hogy… bízzak benne.
Ebből a magával ragadó, rendkívül humoros történetből kiderül, lehet-e közös jövője egy milliomos jéghoki-csapatkapitánynak és egy középiskolai testnevelő tanárnak.
 
Becka Mack világszerte népszerű Playing For Keeps sorozatának első kötetét tartja kezében az olvasó, melyben Carter és Olivia történetét ismerjük meg.
 

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok